Yannis Divramis

emgoldex-success

Γεια σας! Είμαι ο Γιάννης ο Διβράμης

και το ταξίδι μου στον μαγικό κόσμο του μάρκετινγκ ξεκινάει από το 1998 όταν ήμουνα φοιτητής στο Λονδίνο. Βγάζω χρήματα από το ίντερνετ από το 2000. Διδάσκω ανθρώπους πως να βγάλουν χρήματα από ένα ίντερνετ μάρκετιγνκ blog το οποίο λειτουργεί στον αυτόματο πιλότο και χρειάζεται μόνο λίγες ώρες την ημέρα για να διατηρηθεί.

Επισκεφτείτε το επιχειρηματικό μου blog, εγγραφείτε στις ηλεκτρονικές ενημερώσεις και κατεβάστε εντελώς δωρεάν τον οδηγό Πώς Να Βγάλετε Χρήματα Από Το Blog Σας. Θα σας διδάξω ένα απλό βήμα -βήμα σύστημα για να μπορέσετε να βγάλετε χρήματα και να απολαύσετε τις χαρές και τα οφέλη του Internet lifestyle.

Η λέξη ΠαραΜάρκετινγκ αν και αδόκιμη στάθηκε αφορμή για την βάπτιση  αυτού του blog με αυτό το όνομα.

Γιατί Nα Ξεκινήσετε Ένα Επιχειρηματικό Blog?

Με την έννοια επιχειρηματικό blog εννοούμε την επιχείρηση blog. Την επιχείρηση δηλαδή με έδρα το σπίτι σας ή το γραφείο σας η οποία σας δίνει την δυνατότητα να αποκτήσετε εισοδήματα έχοντας ελάχιστα έξοδα.

Το επιχειρηματικό Blog είναι η ιδανική επιχείρηση για κάθε έναν από εσάς. Κι αυτό γιατί απαιτεί πάρα πολύ μικρά κεφάλαια για να ξεκινήσει κάποιος την δική του επιχείρηση. Πλέον μπορεί να συνδυάσει ή να υποστηρίξει όλα τα είδη των παραδοσιακών επιχειρήσεων από ένα βιβλιοπωλείο μέχρι μια κατασκευαστική εταιρεία.

Μπορεί να είστε ήδη επιχειρηματίας, να έχετε ήδη τη δική σας σελίδα, αλλά δεν σημαίνει ότι το επιχειρηματικό σας blog θα είναι κάτι αποκομμένο από αυτά. Πάλι θα σας χρησιμέψει και θα έχετε πάρα πολλά οφέλη από αυτό.

Επίσης εάν πάλι είστε στο χώρο του δικτυακού μάρκετινγκ τότε σίγουρα θα πρέπει αμέσως να μεταφέρεται την επιχείρησή σας ηλεκτρονικά. Θα αναπαράγεται τον εαυτό σας και θα αποκτήσετε πρόσβαση σε νέες αγορές και πελάτες.

 

Συνεργάτης στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Υπήρξα συνεργάτης στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δικτυωθείτε και έχει τύχει να εκπαιδεύσω περισσότερες από 250 μικρομεσαίες επιχειρήσεις στο χώρο του Ίντερνετ και των Νέων Τεχνολογιών.

Παράλληλα εκείνη την περίοδο είχε τύχει να επιδοτηθούν για την ιστοσελίδα τους μέσω εμένα πάνω από 100 επιχειρήσεις, δήμοι και οργανισμοί σε διάφορα κοινοτικά προγράμματα νέας τεχνολογίας.

superstar-marketing-branding

Το Πάθος Μου

Μου αρέσουν τα σπορ πάρα πολύ και ανακάλυψα το αρχαίο ελληνικό ολυμπιακό άθλημα της πάλης σε λίγο μεγάλη ηλικία.  Μου αρέσει η πάλη γιατί είναι καθαρά εγκεφαλικό άθλημα. Οι άνθρωποι νομίζουν ότι η πάλη έχει να κάνει με τους μυς και την φυσική κατάσταση, αλλά η πάλη είναι ο καλύτερος συνδυασμός μυαλού και σώματος και σας βοηθάει να ξεφύγετε ευχάριστα από τη ρουτίνα σας.

Δείτε περισσότερα για την πάλη σε αυτήν την παλαιστική ιστοσελίδα ενός φίλου μου.

Η Αποστολή Μου

vgalte-lefta-internet-podcast

Η αποστολή μου είναι απλή και ταπεινή, να βοηθάω άλλους να γίνουν πετυχημένοι βγάζοντας χρήματα από το ίντερνετ. Δεν έχει σημασία που βρίσκεστε σήμερα, πάρα πολύ ξεκινάνε από το μηδέν.

Σημασία έχει  τι θέλετε να κάνετε. Δεν απαιτούνται γνώσεις για την επιτυχία απλά θέληση. Εάν επιθυμείτε να βγάλετε χρήματα από το ίντερνετ μπορείτε να παρακολουθήσετε δωρεάν το ηλεκτρονικό μου μάθημα:

Πως να Βγάλετε Χρήματα Από Το Ίντερνετ: Ένας Απλός Οδηγός Για Να Δημιουργήσετε Ένα Κερδοφόρο Blog

Προτεινόμενη Επιχείρηση στο Internet

Emgoldex

Η μοναδική επιχειρηματική ευκαιρία της emgoldex για να βγάλτε λεφτά από το ίντερνετ είναι η πιο καλή ιδέα για όλο το 2014. Δείτε περισσότερα στο post Γιατί γράφτηκα στην Emgoldex!

Απίστευτο Δωρεάν Περιεχόμενο

Επίσης μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν και τους άλλους οδηγούς της σελίδας μου:

Εγγραφείτε στη λίστα μου και στις ανανεώσεις μου και θα μπορέσετε σε σύντομο χρονικό διάστημα εάν ακολουθήσετε τις συμβουλές μου να δείτε φανταστικά αποτελέσματα.

john divramis paramarketing blog

Συνδεθείτε Μαζί Μου

Συνδεθείτε μαζί μου στα κοινωνικά δίκτυα.

Γιάννης Διβράμης

Direct: +30.6972.364.387
xanthogenous @ gmail.com

www.paramarketing.gr

Facebook Twitter LinkedIn Flickr Google Plus pinterest
Skype: Skype divramis